hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Roppanós csokis almás krémes

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almás krémes töltelékéhez az almát meghámozzuk, lereszeljük és a többi hozzávalóval összekeverjük.
  2. A krémhez a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot, a lisztet és a tejet felforraljuk, majd mikor kihűlt, a vajjal kihabosított porcukorral összekeverjük.
  3. A tésztához valókat összegyúrjuk és 3 részre osztjuk, majd fél centisre nyújtva, 170'C-on 10 perc alatt megsütjük.
  4. Az étcsokoládét olajjal összeolvasztjuk, vízgőz tetején.
  5. Összeállítjuk: tészta, kinyomkodott almás réteg, tészta, vanília krém, tészta, csokoládé öntet
  6. Pihentessük egy éjszakát a hűtőben, majd meleg vízbe mártott késsel szeljük fel ízlés szerint.

Ezek is érdekelhetnek

Friss