Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós rostélyos pikáns salsa szósszal és steak burgonyával

MME MME
1 1.4/5
> 90 perc
egyszerű
költséges

Elkészítés

  1. A salsához aprítsuk fel a kétféle hagymát és a koktélparadicsomot, és tegyük tálba a petrezselyemmel együtt. Locsoljuk meg az ecettel, az olívaolajjal, és szórjuk meg egy csipet sóval és a fűszerekkel. Tegyük hűtőbe, és érleljük 2 órán keresztül.
  2. Vágjuk 4 szeletre a húst, majd dörzsöljük be az olajjal, és pihentessük 30 percig.
  3. Mozsárban törjük durvára a borsot, és hempergessük meg benne a szeleteket. Serpenyőben forrósítsuk fel a maradék olajat, és pirítsuk meg rajta a szeleteket minden oldalról, majd tegyük át őket tepsibe, sózzuk meg ízlés szerint, és toljuk a 160 fokra előmelegített sütőbe 20 percre.
  4. Kínáljuk mellé a fűszeres salsát. Köretként készítsünk steak burgonyát.

Ezek is érdekelhetnek

Friss