Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, befűszerezzük. Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.
A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát. 1,5-2 deci vizet öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/.
Köretnek főtt-sült burgonya, vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre