Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós libacomb

130 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A libacombokat sózzuk, borsozzuk. Egy mélyebb serpenyőben felhevítjük a libazsírt, belehelyezzük a combokat, aláöntjük a bort és ugyanennyi vizet is. Fóliával lefedve félpuhára pároljuk.
  2. A félig elkészült combokhoz hozzáadjuk a felkarikázott hagymát és a szeletelt fokhagymagerezdeket. Fedő nélkül, zsírjával locsolgatva készre sütjük. Akkor az igazi, ha a bőre ropogós, a húsa viszont szaftos, omlós marad.
  3. A ropogósra sült libacombokat hagymás krumplival vagy burgonyagombóccal és párolt lilakáposztával kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss