Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós libacomb párolt lilakáposztával

90 perc
rafinált
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított combokat szárazra töröljük, majd sózzuk és meghintjük köménnyel. Tepsibe helyezzük és 2 dl vízzel felöntjük. Lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük.
  2. A libazsírt felhevítjük és üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott káposztát, és  együtt pirítjuk néhány percig. Sózzuk, majd felöntjük a borral, végül ecettel és cukorral ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk.
  3. A tepsiről levesszük a fóliát és ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot. Visszatoljuk a sütőbe, és 190 fokon további 30 percig sütjük. 

LUDASKÁSA, LIBASÜLT ÉS LIBALEVES - 10 MÁRTON-NAPI ÍNYENCSÉG, AMIVEL ÜNNEPELHETSZ! >>> 

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A MÁRTON-NAPI LIBALAKOMA! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss