Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós kovászolt spárga

40 szavazat
20 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Mustár

Elkészítés

  1. A ropogós kovászolt spárgához a spárgát alaposan megmossuk, a fás végeket levágjuk és egy hosszabb, 4-5 decis üvegbe állítjuk. Hozzáadjuk a kaprot, a csombort, a fokhagymát, a mustármagot, a koriandert, a babérlevelet és a reszelt citromhéjat.
  2. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd kiöntjük egy fazékba a vizet, feloldjuk benne a sót, hozzáadjuk a citrom levét és visszaöntjük az üvegbe.
  3. Kis tányérral lefedjük és meleg helyen 4-5 napig érleljük. Amikor kissé zavaros a leve, fogyasztható. 

Megjegyzés

Lehűtve a legfinomabb. - Cinegemadar

Ezek is érdekelhetnek