Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkeszárnyak burgonyaágyon

90 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, végeit levágjuk. Sózzuk, fűszerezzük, durvára darált borssal megszórjuk.

A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, összekeverjük a zsiradékkal, szárított rozmaringot, durvára őrölt borsot szórunk rá. A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkeszárnyakat.

A tepsit előmelegített sütőben tesszük, és kb. 1 órát sütjük. A szárnyakat megfordítjuk, és szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss