Elkészítés: A puha vajba apróra vágott tárkonyt és fokhagymát keverünk, hozzácsavarjuk a citrom levét, ízesítjük sóval, borssal, jól összekeverjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.
A csirkecombokat kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk. A combok belsejét megtöltjük a tárkonyos vajjal. A hússzeleteket feltekerjük, 1-1 szelet baconbe csavarjuk (hústűvel rögzíthetjük a széleit).
Hőálló edénybe vagy tepsibe fektetjük sűrűn egymás mellé a feltekert húsokat, azután alufóliával lefedjük. Körülbelül 30 percig sütjük, azután a fóliát levéve a tetejét ropogósra pirítjuk.
Bármilyen köret illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre