Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb zöldségágyon

60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombot megtiszítjuk, majd bedörzsöljük a fűszersóval és a borssal.
  2. Egy hőálló tepsit vagy jénait kikenünk egy kevés zsiradékkal, leterítjük a zöldségkeveréket, megsózzuk, majd ráfektetjük a csirkecombokat.
  3. Alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük, ha nem elég puha a hús, akkor még tovább. Végül a fóliát levéve 10 perc alatt megpirítjuk a combokat.
  4. A zöldséges csirkét fogyaszthatjuk önmagában is, de készíthetünk mellé köretnek rizst, kölest vagy akár bulgurt is. 

Megjegyzés

Mirelit zöldség helyett készíthetjük idény zöldségekkel is. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss