Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb rozmaringos krumplival

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A combokat megtisztítjuk, majd bedörzsöljük a szójaszósz, az olívaolaj és az almalé keverékével. Tepsibe tesszük, melléöntünk egy kevés vizet, és 200 fokos sütőben ropogósra sütjük. Közben a pecsenyelével locsolgatjuk.

2.

A burgonyát megmossuk, a héját tisztára dörzsöljük. Mindet nagyobb gerezdekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, majd az olajhoz keverjük egy kevés sóval, a paprikával és a rozmaringgal együtt.

3.

A tepsibe terítjük, és a forró grillsütőbe toljuk. Szép pirosra sütjük, közben néhányszor megforgatjuk. 

SÜLT CSIRKECOMB LIME-OS RIZZSEL>>> 

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKECOMB VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL>>> 

FETÁS CSIRKECOMB TÉSZTÁVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss