Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb rozmaringos krumplival

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Szójabab

Elkészítés

  1. A combokat megtisztítjuk, majd bedörzsöljük a szójaszósz, az olívaolaj és az almalé keverékével. Tepsibe tesszük, melléöntünk egy kevés vizet, és 200 fokos sütőben ropogósra sütjük. Közben a pecsenyelével locsolgatjuk.
  2. A burgonyát (sárgahéjú) megmossuk, a héját tisztára dörzsöljük. Mindet nagyobb gerezdekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, majd az olajhoz keverjük egy kevés sóval, a paprikával és a rozmaringgal együtt.
  3. A tepsibe terítjük, és a forró grillsütőbe toljuk. Szép pirosra sütjük, közben néhányszor megforgatjuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss