A ropogós csirkeszárnyak elkészítéséhez a megmosott szárnyakat 3 részre vágjuk az ízületeknél. (A csontos-bőrös szárnyvégeket felhasználhatjuk például alaplé készítéséhez.) A húsos részeket sózzuk, borsozzuk, majd egy egy tepsibe tesszük.
Elkeverjük a zúzott fokhagymát meg a curryport 1 ek sűrített paradicsommal és 3 ek olajjal. Ezzel megkenjük a szárnyakat, és ropogósra sütjük 170 fokos sütőben kb. 60 perc alatt.
A körethez meghámozunk 1 fej vöröshagymát, finomra vágjuk, és megfonnyasztjuk a maradék olajon. Hozzákeverjük a maradék sűrített paradicsomot, aztán pár percig így pirítjuk. Ezután hozzáforgatjuk a szűrőben átöblített bulgurt, felöntjük az alaplével, megsózzuk, és közepes lángon puhára főzzük 15-20 perc alatt.
A tálaláshoz a másik hagymát is meghámozzuk, félbe vágjuk, aztán véknyan felszeleteljük. A petrezselymet megmossuk, a leveleit letépkedjük.
Végül tálra rendezzük a hagymát, a petrezselyemleveleket, a csirkeszárnyakat és a bulgurt. Egy kevés borssal meghintve tálaljuk.