Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb vele sült krumplival és zöldségekkel

60 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A ropogós csirkecomb és a vele sült köret elkészítéséhez a hagymát apróra vágjuk és egy kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. A burgonyát és a répát is meghámozzuk, majd feldaraboljuk és mellétesszük, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd fűszerezzük sóval és borssal, és a zöldségek tetejére fektetjük. Végül öntünk rá egy kevés olajat.
  3. 1 dl vízben feloldjuk a leveskockát, és ráöntjük a húsra és a zöldségekre. Letakarjuk alufóliával, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
  4. Ezután fólia nélkül további 15 percen át sütjük, hogy a hús megpiruljon. Amikor elkészült, megszórjuk a petrezselyemzölddel. 

     

Ezek is érdekelhetnek

Friss