hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb vele sült krumplival és zöldségekkel

60 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk és egy kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. A burgonyát és a répát is meghámozzuk, majd feldaraboljuk és mellé tesszük, megsózzuk, megborsozzuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd fűszerezzük sóval és borssal, és a zöldségek tetejére fektetjük. Végül öntünk rá egy kevés olajat.
  2. 1 dl vízben feloldjuk a leveskockát és ráöntjük a húsra és a zöldségekre. Letakarjuk alufóliával, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
  3. Ezután fólia nélkül további 15 percen át sütjük, hogy a hús megpiruljon. Mikor elkészült, megszórjuk a petrezselyemzölddel.

    Még több csirkecomb recept >>> 

    Mézes csirkecombok >>> 

    GÖRÖGÖS CSIRKECOMB BAZSALIKOMOS SÜLT PARADICSOMMAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek