A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a tejföllel, majd a reszelt rokfort sajttal. Borssal ízesítjük, végül belevegyítjük a tojások kemény habbá vert fehérjét. A masszát kivajazott csészékbe töltjük, de ügyeljünk arra, hogy a krém az edénynek csak a kétharmadáig érjen. Peremes tepsibe ujjnyi vastagon vizet öntünk, forró sütőbe toljuk és ha a víz gyöngyözni kezd, beleállítjuk a csészéket. 20-25 percig sütjük. A pudingok szélét késsel meglazítjuk, majd tányérra borítjuk. Olvasztott vajjal meglocsoljuk és reszelt trappista sajttal megszórva tálaljuk. Pirítóst kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!