Elkészítés: A csirkét nagyobb darabokra vágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük. 200 fokos sütőben 25 percig sütjük, miközben egyszer megfordítjuk. Ráöntjük a tyúkhúslevest, és további 10 percig sütjük. A sütőből kivéve tűzálló tálba helyezzük, és melegen tartjuk.
A pecsenyelevet felforraljuk, hozzáadjuk a felszeletelt póréhagymát, 1 percig pároljuk, felöntjük tejszínnel, belemorzsoljuk a sajtot, és addig keverjük, míg a sajt el nem olvad. Néhány percig főzzük, majd belekeverjük a borssal ízesített tejfölt. A mártást a csirkére öntjük. Megszórjuk durvára vágott dióval, és azonnal
tálaljuk.
Főtt tésztát kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre