Elkészítés: A hagymát és fokhagymát apróra vágom és megpirítom, majd hozzáadom a pirospaprikát. Ezután beleteszem a felszeletelt gombákat, aláöntök egy kis vizet. 5 percig főzöm, és beleteszem a fűszerkertemben szedett és felaprított metélőhagymát és turbolyát. :)
További 5 perc után már szépen elfőtt a leve, mehet hozzá a tejföl. Én fél pohárnyit raktam hozzá, mert annyi volt itthon, de nyugodtan mehet több is, ha valaki szereti. :)
A rizst hagyományos módon vízben megfőzöm, amikor kész, hozzákeverek egy marék reszelt parmezánt, majd a gombapörkölttel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre