Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Robbie Williams elárulta, milyen értrenddel hozta bomba formába magát

default user icon
MME
Robbie Williams jobb formában van, mint valaha. A brit popsztár néhány hónapja az egészségi állapota miatt döntött az életmódváltás mellett, aminek már most látszik az eredménye.

Szeptemberben több koncertjét is lemondta Robbie Williams egészségügyi okokra hivatkozva. Akkor sokan találgattak, hogy mi lehet a baj, később maga az énekes ismerte el, hogy súlyos hátfájása van, ami nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is kikészítette őt.

- Porckorongsérvem van, ami miatt stresszes vagyok. Ez a meló nagyon nem tesz jót az egészségemnek. Megöl- mondta egy nyilatkozatában az augusztusban Magyarországon is fellépő Williams.

Az énekes az aggasztó orvosi leleteket látva kemény elhatározásra jutott. Lemondott a húsról, kizárólag növényi alapú ételeket fogyaszt.

- Vegán vagyok - nyilatkozta Williams, aki nemrég egy Instagram posztban mutatta meg félmeztelen testét, hogy milyen jó hatással van rá, az életmódváltás.

Persze a kockás hasát nemcsak annak köszönheti, hogy lemondott a húsról.  

- Minden nap jógázom és pilatesezem - mesélte az énekes, aki azt nem árulta el, hogy hány kilótól szabadult meg. Mindenesetre az látszik, hogy Robbie fizikálisan és mentálisan is jó formában van.

LEWIS HAMILTON DÖNTÖTT! DE VAJON MIT SZÓL EHHEZ PALVIN BARBI? >>> 

PÁR SZÁZ FORINTOS CSODASZERNEK KÖSZÖNHETI BOMBA ALAKJÁT JENNIFER ANISTON >>> 

SZÉPEK, EGÉSZSÉGESEK ÉS VEGÁK - ÚJABB 7 SZEXI SZTÁR, AKI NEM ESZIK HÚST >>> 

A VEGÁN KONYHA ALAPANYAGAI: A 3 LEGJOBB VEGÁN MÁRTOGATÓS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss