Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses-mazsolás töltött báránycomb

MME MME
60 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A báránycombon zsebet vágunk.

A májat megfőzzük, és apró metéltre daraboljuk. A vöröshagymát megpirítjuk, összekeverjük a májjal. Sózzuk, borsozzuk, és hozáadjuk a rizst, a mazsolát, a petrezselymet. Beleütjük a tojásokat, jól elkeverjük, és ezzel a
masszával megtöltjük a combot.

A nyílást fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük, esetleg bevarrjuk. Sütőbe tesszük, és gyakori öntözés mellett ropogósra sütjük.

Köretként hosszú, laposra vágott sült burgonya illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss