hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses hús csirkéből

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apró kockára vágjuk és felforrósított olajon üvegesre pároljuk. Kevés vizet adunk hozzá, sózzuk,  borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és ételízesítővel. Hozzáadjuk a levesben főtt csirkehúst. Pár percig együtt paroljuk, utána elzárjuk a tüzet.
  2. A rizst kevés olajon megfuttatjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lassú tűzön puhára pároljuk, majd hozzákeverjük a csirkehúshoz. Ha szükséges, ízles szerint fűszerezzük még. 

9 LAKTATÓ RIZSES HÚS, AMI A CSALÁD KEDVENCE LESZ >>> 

RIZSES EGYTÁLÉTELEK, HA KIFOGYTÁL AZ ÖTLETEKBŐL >>> 

Ezek is érdekelhetnek