Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses-halas egytál

MME MME
2/5
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A rizst megmossuk, sós vízben megfőzzük. A citrom levét kifacsarjuk, leszűrjük. A spenótot és a sóskát forró, sós vízben 10 percig főzzük, leszűrjük. A halat hagyjuk kiengedni, majd apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: A rizst összekeverjük az olajjal, a citrom levével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük (kb. 5 perc). A rizses zöldséghez adagoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük. Citromgerezddel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 370 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek