Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses csoki IV.

MME MME
5 4.2/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A margarint, 2 evőkanál kakaót, 20 dkg porcukrot, 1 dl vizet és a 2 csomag vaníliáscukrot felmelegítjük és csomómentesre elkeverjük. Közben 2 evőkanál vizet 1 evőkanál zseletinporral összekeverünk és felforralunk. A kettőt összekeverjük, hozzákeverjük a 20 dkg sovány tejport, majd a puffasztott rizst.

Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk, beleöntjük a masszát, betakarjuk, és a mélyhűtőbe tesszük.

Megjegyzés

Hűtve, hidegen nagyon finom és bármikor elővehető. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss