Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses-csirkés egytál

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A hagymákat finomra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk és felaprítjuk. A csirkehúst csíkokra vágjuk, a répát felkockázzuk.

2.

Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a húsdarabokat, kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékra szórjuk a hagymákat, a paprikát és az őrölt paprikát, és kissé megpirítjuk. Felöntjük a húslevessel és a borral, hozzákeverjük a rizst és a répát, majd a babérlevéllel, az oregánóval és a bazsalikommal fűszerezzük.

3.

Ráfektetjük a csirkedarabokat, megsózzuk, és közepes lángon, fedő alatt 30 percig pároljuk. Ha szükséges, egy kevés húslevessel pótoljuk az elpárolgott folyadékot. Az edényt levesszük a tűzről, és tálalás előtt 10 percig pihentetjük az ételt. 

14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>>

11 KIHAGYHATATLAN CSIRKÉS RECEPT A HÉTVÉGÉRE! >>>

13 TEPSIS CSIRKE VACSORÁRA - GYORS ÉS EGYSZERŰ RECEPTEK >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss