Elkészítés: A vaj felét megolvasztjuk, üvegesre dinszteljük rajta a hagymát. Ráöntjük a rizst, pár percig kevergetve pirítjuk. Felöntjük 2 evőkanál levessel, beletesszük a szalonnát és a brokkolit. Kanalanként adagoljuk hozzá a levest, míg puha nem lesz a rizs, az egész állaga pedig krémes lesz. Addigra a brokkoli szinte teljesen szétfő, zöldre színezve ezzel az ételt, a pancetta pedig megpuhul. Belekeverjük a reszelt sajtot, majd levesszük a tűzről, és beledobjuk a maradék vajat. Megvárjuk, míg elolvad, majd lefedve 5 percig állni hagyjuk.
Tálaláskor még szórunk rá reszelt sajtot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre