Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ricottás-spárgás tortilla lila hagymával

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megtisztítjuk a spárgát, majd kétcentis darabokra vágjuk. Sós vizet forralunk, beleszórjuk a szódabikarbónát, a cukrot, és két percre beledobjuk a feldarabolt zöldséget. Utána rögtön leszűrjük, lecsöpögtetjük.
  2. Egy serpenyőben egy-két evőkanál olívaolajat forrósítunk, átforgatjuk benne az előfőzött spárgát. Összekeverjük a tejfölt a zúzott fokhagymával, majd ízesítjük sóval és frissen tört borssal. A tortillalapokat száraz serpenyőben megforrósítjuk.
  3. Megkenjük az ízesített tejföllel, rámorzsoljuk a ricottát. Igazságosan elosztjuk köztük a spárgát, rászórjuk a félkarikára vágott lila hagymát. Félbehajtjuk, és azonnal kínáljuk. 

    SPÁRGÁS FINOMSÁGOK >>> 

    SPÁRGA: HOLLANDI MÁRTÁSSAL VAGY KRÉMLEVESBEN - ÍGY A LEGFINOMABB! >>> 

    BURRITO, WRAP ÉS QUESADILLA - GYORS ÉS EGYSZERŰ FOGÁSOK TORTILLÁBÓL >>> 

Megjegyzés

Recept és fotó: Vidék íze. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss