Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ricottás cannelloni édesen

60 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A ricottát összekeverjük 5 dkg cukorral, a dióval és 1 db tojással. A meghámozott és negyedelt almát  a magház eltávolítása után nagyon apróra kockázzuk, majd a ricottás masszába forgatjuk.
  2. A ricottás masszát habzsákból a cannellonikba nyomjuk. A megtöltött cannellonikat kivajazott alufólia tálcába vagy sütőtálba fektetjük.
  3. A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A finomra reszelt marcipánt krémesre keverjük a tejjel, valamint a maradék tojással és cukorral. A cannellonikat meglocsoljuk a marcipános szósszal, és letakarjuk alufóliával. Az előmelegített sütőben alulról a 2. sínen sütjük 25 percig, végül a fólia levétele után további kb. 15 percig.

    RICOTTA: KRÉMES, ÉDES, TEJTERMÉK, DE NEM TÚRÓ >>>

RICOTTÁS-SPENÓTOS CANNELLONI 

KLASSZIKUS CANNELLONI 

Ezek is érdekelhetnek

Friss