Elkészítés: A 6 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk. Kihűtjük, majd vízszintesen kettévágjuk.
A töltelékhez tejbegrízt készítünk a tejből és a búzadarából. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt grízhez adjuk. Hozzáadjuk a ribizlit, óvatosan keverjük, hogy ne törjenek össze a szemek.
A krémet a két piskótalap közé töltjük.
Citrommázat készítünk a tetejére. A máznak sűrűnek kell maradnia, hogy ne folyjon le a süteményről. Amikor még puha a máz, késsel bejelöljük a kockák tetejét. Mindegyik kocka tetejére ribizliszemet ültetünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre