Először a háromféle tésztalapot, a mákosat, a diósat és a kakaósat sütjük ki. A mákos laphoz összekverejük a tojást, a mákot, a lisztet, a cukrot a szódabikabónát és a tejfölt, majd kivajazott, lisztizett tepsibe öntjük a tésztát és megsütjük.
A diós tésztához összekeverejük a tojást, a darált diót, a lisztet, a cukrot a szódabikabónát és a tejfölt, majd szintén kivajazott, lisztizett tepsibe öntjük és megsütjük.
A kakaós tészta hozzávalóit, a tojást, a kakaóport, a lisztet, a cukrot, a szódabikarbónát és a tejfölt is jól kikeverjük, majd megsütjük, ahogyan az előző két lapot.
A krémhez a tejet a búzadarával felforraljuk, azaz tejbedarát készítünk.
A puha margarint a kétféle cukorral sima állagúra kikeverjük. Miután a tejbedara kihűlt, a margarinos krémet hozzáadjuk, összedolgozzuk.
A tésztalapokat a krémmel betöltjük, a süti tetejét csokimázzal bevonjuk.