Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rezgőtorta

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • Az 1. réteghez:
  • 5 db tojás
  • 6 evőkanál porcukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 2 dl tejföl
  • 3 dl víz
  • 1 csomag zselatin
  • A 2. réteghez:
  • 5 db tojás
  • 6 evőkanál porcukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 5 csapott evőkanál kakaópor
  • 3 dl víz
  • 1 csomag zselatin
  • A 3. réteghez:
  • 5 dl tejföl
  • 6 evőkanál porcukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 3 dl víz
  • 1 csomag zselatin
  • A 4. réteghez:
  • 2 dl elkészített szörp ízlés szerint
  • 3 dl víz
  • 1 csomag zselatin

Elkészítés

Elkészítés: Az 1. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem, majd a langyosra hűlt zselatint is belekeverem a krémbe. Normál méretű tepsibe öntöm, amit előtte átöblítek vízzel (így könnyebb lesz kiszedni), és hűvös helyre dermedni rakom.

A 2. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem, a langyosra hűlt zselatint belekeverem a krémbe, ezután a megdermedt 1. rétegre öntöm, és visszateszem dermedni.

A 3. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem. A langyosra hűlt zselatint belekeverem a krémbe, ezután a megdermedt 2. rétegre öntöm, és visszateszem dermedni.

A 4. réteghez a 3dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. Ha már langyosra hűlt, belekeverem a szörpöt, és a 3. rétegre öntöm az egészet. 1-2 órára hűvös helyre teszem dermedni, majd felkockázom és tálalom. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek