Elkészítés: Az 1. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem, majd a langyosra hűlt zselatint is belekeverem a krémbe. Normál méretű tepsibe öntöm, amit előtte átöblítek vízzel (így könnyebb lesz kiszedni), és hűvös helyre dermedni rakom.
A 2. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem, a langyosra hűlt zselatint belekeverem a krémbe, ezután a megdermedt 1. rétegre öntöm, és visszateszem dermedni.
A 3. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem. A langyosra hűlt zselatint belekeverem a krémbe, ezután a megdermedt 2. rétegre öntöm, és visszateszem dermedni.
A 4. réteghez a 3dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. Ha már langyosra hűlt, belekeverem a szörpöt, és a 3. rétegre öntöm az egészet. 1-2 órára hűvös helyre teszem dermedni, majd felkockázom és tálalom. Jó étvágyat!