A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a vizet és az olajat, majd hozzádolgozzuk a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingporból és a tejből a csomagon található utasítás szerint elkészítjük a pudingot. A tojásfehérjét a cukrokkal kemény habbá verjük. Ezután a még forró pudingot összekeverjük a tojáshab felével.
A karamellés krémet elfelezzük, és az egyik felét rákenjük a piskóta tetejére.
Egy tálban összekeverjük a tejet, a rumaromát és a kakaót, és egyesével megmártjuk benne a babapiskótákat, melyeket ezután a krémmel megkent piskótára sorakoztatunk. A babapiskóta tetejére rákenjük a maradék karamellás krémet, majd a tetejére halmozzuk a maradék tojáshabot.
A süteményt visszatoljuk a 150 fokos sütőben, és 10-15 percig sütjük. Teljesen kihűtjük, és egy éles késsel szeleteljük.