Elkészítés: A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral, elmorzsoljuk a vajjal, majd összegyúrjuk a 3 tojás sárgájával és annyi tejföllel, hogy elég kemény tésztát kapjunk. 2 részre osztjuk.
A töltelékhez összedolgozzuk a diót, a baracklekvárt, a cukrot, a gyümölcsdarabokat és a citrom reszelt héját. Hozzáadjuk a citromlevet, majd lazítjuk a tojás fehérjéből vert kemény habbal.
A tészta felét kisodorjuk, tepsibe tesszük, rákenjük a tölteléket, majd a tészta másik felét ráreszeljük. Előmelegített sütőben 170-180 fokon
sütjük. GYORSAN SÜL!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre