Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Részeges kacsacomb

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat besózom, majd a vajban átsütöm, és kiszedem egy tálba.

A borba belerakom az aszalt szilvát, a narancs finomra vágott héját, a fahéjat, majd felforralom. Amikor kihűlt, belereszelem a fokhagymát, és az egészet az átsütött húsra öntöm. Letakarom és a hűtőbe teszem.

Másnap egy tepsit bekenek vajjal (amiben a hús sült), belerakom a combokat, majd a fűszeres bort
ráöntöm. Fóliával letakarom, 100 fokos sütőben kb. 2 órán át párolom.

Krokettel vagy burgonyafánkkal tálalom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss