Elkészítés: 6 tojásból, 12 dkg cukorból, 12 dkg lisztből piskótát sütünk, majd miután kihűlt, baracklekvárral megkenjük a tetejét.
Főzünk egy 4 személyes kávét, és rummal ízesitjük. Belemártogatjuk a babapiskótát, és szép sorban ráhelyezzük a lekváros piskótára.
Ezután következik a krém: 4 tojássárgáját kikeverünk 20 dkg margarinnal és 20 dkg cukorral. A tojások fehérjét 5 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, és óvatosan összekeverjük a margarinos krémmel. Ezt rákenjük a sütink tetejére, és
tortadarával megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre