Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Részeges grépfrútkrém

MME MME
4/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A zselatint a csomagon olvasható leírás szerint vízbe beáztatjuk, és állni hagyjuk.

Elkészítés: A grépfrútot vastagon meghámozzuk, a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A lecsepegő levet felfogjuk, és félretesszük. A zselatinhoz öntjük a 7,5 dl grépfrútlevet, belekeverjük a cukrot, és felforraljuk. Kissé hűlni hagyjuk. Vízzel kiöblítünk 4 nagyobb (8 kisebb) csészét vagy pudingformát, és szétosztjuk bele a masszát. Legalább 1 órára betesszük a hűtőbe. A félretett grépfrútlevet a likőrrel ízesítjük, felforraljuk. Belekeverjük a gyümölcshúst, hagyjuk kihűlni. Tálaláskor tányérra borítjuk a krémet, köré öntjük a grépfrútos-likőrős
levet, és tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 290 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss