Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A szalonnát vékonyan felszeleteljük. A combokat egy tepsibe rakjuk, mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát. A combok közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát.
2 deci fehérbort öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/. Köretnek szalmaburgonya készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre