Elkészítés: Egy nagyobb tálba ütöm az egész tojásokat, hozzáadom a cukrot és a sót, géppel jól kikeverem, ez legalább 10 perc keverést jelent. Ezután hozzáadom a többi hozzávalót, és keverőlapáttal vegyítem, a végén sűrű masszát fogok kapni.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Kibélelek egy normál kerek tortaformát alufóliával vagy sütőpapírral (én az előbbivel), és ebbe öntöm a masszát, majd betolom a sütőbe, és kb. 60 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm, hogy a közepe is megsült-e. Ha igen, akkor rácsra borítom, és hagyom kihűlni.
A krémhez a vaníliás pudingot a leírás szerint megfőzöm. Amikor elkészült, belereszelem a 2 megmosott narancs héját, és adok hozzá egy kevés rumaromát. Hagyom kihűlni, majd amikor lehűlt, belekeverem géppel a mascarponekrémet.
A kihűlt tésztát 3 felé vágom, a krémmel megtöltöm, majd a maradékkal bevonom az egész tortát.
Színezett kókuszreszelékkel díszítem, mert a mascarpone krémet nehéz díszíteni, mivel a nedvessége oldja, bármit rakok rá.