Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Répatorta (lm, gm)

60 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megpucolt, lereszelt sárgarépákat a tojássárgájával, a nádcukorral és az olvasztott vajjal együtt folyékonyra turmixoljuk. Hozzáadjuk a vaníliás porcukrot, a darált diót, a narancs lereszelt héját, a fahéjat, a zabpehelylisztet és a sütőport, majd jól összekeverjük.
  2. A felvert tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a répás masszához keverjük. Sütőpapírral bélelt torta- vagy sütőformába simítjuk, és 190 fokon kb. 40 perc alatt készre sütjük. Miután kihűlt, felszeleteljük, és narancslekvárral tálaljuk.

    Íme a recept videón >>> 

    Még több répatorta >>> 

    Kevert sütik >>> 

    Húsvéti vendégvárók >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss