Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Répatorta cupcake

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A sárgarépát lereszeljük, és leitatjuk a nedvességet róla. A keverőtálban a cukrot habosra keverjük az olajjal. Hozzáadjuk a kikapart vaníliát, a tojásokat és tovább keverjük.
  2. Amikor már szép habos, beleszórjuk a darált mandulát, a diót, majd a sütőport és a mézessüti fűszerkeveréket. Ezután mehet bele a sárgarépa, végül a citrom és a narancshéja, leszűrt leve. Az egészet összedolgozzuk.
  3. A tésztát a kiolajozott, és sütőpapírral kibélelt cupcake formába öntjük. Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 40-45 percig sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
  4. A mascarponét kikeverjük a porcukorral és a vanília kikapart magjaival. A krémet habzsákba töltjük, majd a kisült cupcake-ek tetejére nyomjuk. Színes marcipánfigurákkal díszíthetjük őket.

Nézd meg videón, hogyan készül a répatorta cupcake liszt mentesen



Ezek is érdekelhetnek

Friss