Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rémálom az Aldiban: sírva remegett egy háromgyerekes anyuka a kasszánál

default user icon
MME
A pénztáros olyan gyorsan pakolta az árucikkeket, hogy tornyokban álltak a kasszaszalagon, az anyukának pedig már a földről kellet felszedni az ételeket.

Egy észak-angliai nő remegésben és sírásban tört ki, amikor a pénztáros már a földre lökte le a termékeket -  írja a Teesside Live. A háromgyermekes anya hetente többször is szokott vásárolni a guisborough-i Aldiban, azonban ilyet korábban nem tapasztalt.

A 35 éves nő a 2, 3 és 7 éves gyerekével együtt vásárolt be az üzletben. A pénztárnál egyszerre próbált figyelni rájuk, valamint arra, hogy a lehető leggyorsabban pakoljon be a szatyorba. Azonban az árucikkeket olyan sebességgel húzta le a pénztáros, hogy azok egyre csak tornyosodtak a kasszaszalagon, végül pedig már a földre estek a megvásárolt termékek.

„Látta, ahogyan küzdök ezzel, és amikor végül leesett egy konzerv, sírni és remegni kezdtem. Letérdeltem, hogy felvegyem, miközben próbáltam figyelni a gyerekeimre is” - mondta az anyuka, aki hiába kérte a pénztárost, hogy pakoljon lassabban. Az alkalmazott szerint a nő nem pakolt elég gyorsan.

A vásárlók nem léptek közbe, de egy másik Aldi-alkalmazott az anya segítségére sietett, aki a nő szerint már nagyon kedves és megértő volt. Ennek ellenére mély nyomot hagytak benne a történtek. „Három gyerekkel bevásárolni épp elég nagy kihívás anélkül is, hogy a pénztárnál pánikba essek és sírva hagyjam el a boltot” - mondta. 

Az üzletlánc szóvivője szerint kollégáikat arra tanították, hogy minden egyes vásárlónak megfelelő tempóban dolgozzanak. „Elnézést kértünk az anyától a guisborough-i áruházban tapasztaltakért, és reméljük, hogy a jövőben visszatér majd hozzánk.”

Ezek is érdekelhetnek

Friss