hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Régi idők bevált diétás receptje: vedd elő a hullahopp karikát!

default user icon
MME
Fogyj vidáman! Ha neked sem megy a rendszeres testmozgás, akkor vedd elő a régi idők bevált módszerét, a hullahopp karikát. Ezzel az egyszerű eszközzel rövid idő alatt átmozgathatod magad, ráadásul bármikor előveheted, ha épp akad 5-10 perced a mozgásra.
Hullahopp karikával a lapos hasért...

Feküdj a hátadra, a térdedet kissé húzd fel, a talpad maradjon a talajon. A karikát tedd a nyakad alá. Kapaszkodj meg benne, majd emeld meg a válladat és a hátad felső részét. Tartsd ki a pózt 5 másodpercig, aztán térj vissza kiinduló helyzetbe. Ismételd 10-szer.

 ...a formás felkarért és a szép dekoltázsért

Állj egyenesen, a hasadat, a combodat és a fenekedet feszítsd meg. Nyomd össze a karikát mellmagasságban, tartsd ki a pózt 10 másodpercig, aztán lazíts. Ismételd 10-szer.

...a kerek fenékért és izmos combért

Állj egyenesen. Tegyél egy lépést előre az egyik lábaddal, és könnyedén hajlítsd be azt. A másik lábad maradjon hátul, nyújtva. Kezdj el körözni a csípődön levő karikával, közben a karodat nyújtsd felfelé. Végezd a gyakorlatot 4-5 percig, azután cserélj lábat. Ismételd 2-szer mindkét oldalra.

...a karcsú derékért

Nem kell mást csinálnod, mint naponta 2 alkalommal 10 percet hulahoppozni a megszokott módon. Ha fokozni akarod a hatást, közben tartsd felfelé a karodat, vagy használj egyszerre két-három hullahoppot - úgy nehezebb!

A mozgás mellé diétás receptjeinket itt találod! >>> 
Itt az 1000 kalóriás levesdiéta! >>> 
Ugyanannyit eszel, mégis fogysz: így lehetséges! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss