Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket eszi reggelire Jennifer Aniston

default user icon
MME
A reggeli a nap egyik fontos étkezése és az sem mindegy, hogy mit eszünk. A reggeli beindítja az anyagcserét és energiával tölti fel a szervezetet. Jennifer Aniston, színésznő is odafigyel arra, hogy mit eszik reggelire.

Jennifer Anistont sokan irigyilik tökéletes alakjáért. A 48 éves színésznő mindent megtesz azért, hogy bomba formában legyen. Gondosan odafigyel az étkezésére, így a reggelire is, amit sosem hagy ki.

Ha a színésznő forgat, akkor hajnalban kel, ám ha nincs munkája, akkor 8-9 óra között ébred. Reggeli előtt sokáig egy pohár langyos citromos vizet ivott, mostanában viszont az almaecetre esküszik. 

Aniston általában háromféle reggeliből választ. Olykor smoothie-val indítja a napot, amibe banánt, cseresznyét, mandulát, fehérjeport, kakaót és mandulatejet tesz. 

- Van, amikor tojást eszem. Felverem egy tálba, hozzáadok két adag tojásfehérjét és az egészet serpenyőbe öntöm és megsütöm. Avokádós pirítóssal eszem - mondta Aniston, aki olaj helyett vajat használ.

Aniston harmadik kedvec reggelije a zabkása tojásfehérjével. Megfőzi a zabot és a tojásfehérjét a végén keveri bele.

A gyönyörű színésznő arra is ügyel, hogy sok vizet igyon. Aniston egyébként szeret főzni. Sokszor főz csirkét és egyik nagy kedvence a carbonara spagetti. 

EZZEL A ZÖLD SZÖRNNYEL ETETI GYEREKEIT VICTORIA BECKHAM >>> 

8-KOR REGGELIZZ, 7-KOR VACSORÁZZ: MUTATJUK, MIKOR MIT DIKTÁL A BIORITMUSOD! >>> 

EZT NEM HISSZÜK EL! ENNYIT ESZIK A BOMBA TESTŰ IRINA SHAYK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss