Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerre reggeliző, pizzázó, bár - Megnyílt a Pompás Budapest

default user icon
MME
Ha egy friss, illatos bagelt ennél reggelire, ebédre egy igazi nápolyi pizzára vágysz, este pedig szívesen beülnél valahova a barátokkal egy italra, akkor a te helyed a Pompás Budapest!

A Pompás Budapest a Semmelweis Klinikáktól pár perc sétára található a Thaly Kálmán utcában. A hangulatos, csodásan berendezett beülős hely egyszerre szolgál reggelizőként, pizzázóként és social bárként. 

Ha reggel útban a munkába elmész a hely mellett, kizárt, hogy ne térj be egy reggelire. Az üzletből átad a frissen sült croissant illata. De amint belép az ember a Pompásba, a gyönyörű süteményeket és a figyelmesen megkomponált bageleket és a világ legzöldebb salátáit elnézve, nehéz eldönteni, hogy mit is reggelizzen az ember. Természetesen bőséges kávékínálat is rendelkezésünkre áll, hogy minél frissebben indítsuk a napot.

A pizza sem hiányozhat a kínálatból, hiszen a tulajdonosok szenvedélyes pizza készítők voltak mindig is, de tudták, hogy ha egy színvonalas helyet akarnak üzemeltetni, ennél jóval több kell. Nem bízták a véletlenre, elutaztak Nápolyba, hogy a legjobbaktól tanuljanak. Útjuk során felkeresték azokat a helyi alapanyag beszállítókat, akik szerintük a legjobb lisztet, paradicsomalapot és sajtot készítik, ráadásul még el is küldik hétről-hétre  Magyarországra.

A Nápolyban megszerezett tudást itthon még tovább csiszolták, és éjjel-nappal dolgoztak azon, hogy kialakítséák saját receptúrájukat, így született meg a Pompás Pizza.

A hely egy igazi közösségi tér is, rengeteg programmal, workshoppal és egy szuper bárral, ahol kellemesen elbeszélgethet az ember a barátokkal különleges koktélok, egy pohár magyar bor, vagy pálinka felett.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss