Ha már nincs hosszú hétvége, legalább együnk egy jót! Az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésére emlékezve igyekeztünk igazi magyaros fogásokat összegyűjteni segítségképpen, ha a hétvégi menü vagy a vasárnapi ebéd elkészítése újra rátok hárult. Nem egyszerű hétről hétre frissíteni a menüsort, ezért bízunk benne, hogy a következő receptválogatás legalább gondolatébresztőnek jó lesz, a vasárnapi ebédetek pedig osztatlan sikert arat majd. Nálatok mi lesz a menü a hétvégén?
KLASSZIKUS HENTES TOKÁNY >>>
TEPSIS SERTÉSSZŰZ MAGYAROSAN >>>
SZÉKELYKÁPOSZTA >>>
PALÓCLEVES >>>
MAGYAROS TEPSIS KRUMPLI >>>
TÖKFŐZELÉK CSIRKEMELL PÖRKÖLTTEL >>>
PACALPÖRKÖLT >>>
KÁPOSZTAFŐZELÉK >>>
PÁSZTORTARHONYA >>>
VADAS SERTÉSCOMBBÓL, ZSEMLEGOMBÓCCAL >>>
HAGYMA ÉS ALMAÁGYON SÜLT CSÜLÖK >>>
SÁRGABORSÓ-FŐZELÉK KOLBÁSSZAL >>>
SERTÉSPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>>
HAGYOMÁNYOS TÚRÓS CSUSZA >>>
JÓKAI BABLEVES >>>
Ajánljuk még: