A spagetti az olasz spaghetto többes számú alakjából származik, jelentése: vékony, kicsi húr. Sokan a makaróni szinonimájaként használják, holott a spagetti vékonyabb és hosszabb is lehet a makaróni tésztánál. Rendkívül sokféleképpen felhasználható. Készülhet belőle a legegyszerűbb olívás-fokhagymás változat, a kicsit bonyolultabb sült tésztákig. Mindenféle zöldség, hús, ragu illik hozzá. A fantáziánk szabhat csak határt, hogy épp milyen spagettit készítünk. Egy hozzávalóban ugyanakkor szinte valamennyi tésztaétel megegyezik, a reszelt sajt nem hiányozhat róla.
Bármikor, hiszen egész évben kapható, ráadásul többféle változatban.
Kamrában, hűvös, száraz helyen a csomagoláson feltüntetett időpontig.
371 kcal
13 g
1.5 g
71.5 g
A füstölt kolbászról úgy tudod a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet engedsz rá. Ezután pikk-pakk lejön a bőre.
Beküldő: Melinda