A medvehagyma a tavasz egyik első alapanyaga, melyet nagyon sokféleképpen felhasználhatunk. Egyre népszerűbb ez a zöld leveles növény, amely ízvilágában leginkább a fokhagymához hasonlít. Nagyon finom pogácsába sütve, de pesztónak, krémlevesnek elkészítve is mennyei.
Próbáljátok ki a legjobb medvehagymás recepteket. Finomak, egyszerűek, kihagyhatatlanok!
Koratavasszal kapható, általában március közepétől április közepéig. Frissen felhasználva az igazi.
Minél frissebben használjuk fel, annál jobb. Hűtőszekrényben néhány napig tárolható.
19 kcal
0.9 g
0.3 g
2.9 g
Vigyázz, a palacsinta tésztájának összeállításánál kevés cukrot rakj bele, mert különben leragad a palacsintasütő aljára, aztán darabokban szedheted ki!
Beküldő: Pappné Zsuzsa