A fehér liszt finomra őrölt búza. Az aratást követően a gabonát silóban tárolják, majd innen kerül a malomba, ahol a tisztítás és válogatás után a búzaszemeket megőrlik. A finomra őrült fehér liszt többnyire sütemények, palacsinták, sós és édes péksütemények alapanyaga, de például levesek, főzelékek sűrítésére is kiváló.
Egész évben kapható, manapság többféle változata elérhető a különböző üzletekben.
Fontos, hogy hűvös, száraz helyen tároljuk, és mindenképpen felhasználásra kerüljön a csomagoláson jelzett időpontig.
337 kcal
9.8 g
1 g
71 g
Ha sok szép petrezselyemzöldem van, jól megmosom és összeaprítom, a jégkockatartót megtöltöm vele, és engedek rá vizet, majd a fagyasztóba teszem. Ha megfagyott, kitördelem belőle a petrezselyemkockákat, zacskóba teszem, és így teszem vissza a fagyasztóba. Levesekbe, burgonyára használom, olyan, mintha frissen vágtam volna össze.
Beküldő: Katusmami