Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

RECEPTEK füstölt lazac HOZZÁVALÓVAL

...

Leírás

A nyers halat a sós páclébe áztatást követően füstölik meg. A hidegen füstölt lazac íze lágyabban füstős, de zsírosabb, míg a meleg eljárással füstölt hal az elkészítését követően szárazabb és föstösebb ízű lesz. Nagyon kedvelt étel hazánkban is, szendvicsek ideális alapanyaga lehet. Fogyasztás előtt citrommal vagy lime-mal érdemes picit meglocsolni.

Mikor vegyem meg?

Többnyire szupermarketekben kapható egész évben.

Hol tároljam?

Hűtőszekrényben javasolt tárolni, és a felbontást követően a lehető leggyorsabban elfogyasztani.

Tápérték (100g)

Energia

145 kcal

Fehérje

20 g

Zsír

6.3 g

Szénhidrát

0 g