Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

RECEPTEK csirkemáj HOZZÁVALÓVAL

...

Leírás

A csirkemáj a csirkemellet követően talán a második legnépszerűbb alapanyag. Nem véletlenül, hiszen nagyon változatos ételek készíthetők belőle, és az egészségre is kedvező. Piríthatjuk, süthetjük hagymával, baconbe tekerhetjük, pástétomot készíthetünk belőle, és persze a húslevesből sem hiányozhat. Gyors, egyszerűen elkészíthető hozzávaló, mely a fűszerezésnek köszönhetőn krémes és nagyon finom. 

Mikor vegyem meg?

Egész évben kapható a hentes üzletekben, hentes pultokban.

Hol tároljam?

Csak nagyon rövid ideig tárolható, a vásárlást követően javasolt azonnal felhasználni. Fagyasztható, de a kiolvasztáskor óvatosan kell bánni vele, nehogy eltörjön.

Tápérték (100g)

Energia

119 kcal

Fehérje

19.9 g

Zsír

4.8 g

Szénhidrát

0.7 g