Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? Receptötletek a hónap utolsó hétvégéjére, hidegfronttal fűszerezve

default user icon
MME
Ez a hónap is villámgyorsan elrepült, vele együtt pedig megint egy újabb hétvégéhez értünk a következő kérdéssel a fejünkben: mégis mi legyen az ebéd? Úgy fest, hogy a brutális forróság egy hidegfrontnak köszönhetően gyengülni látszik, így összeállításunkban most kevesebb lesz a kánikula-kompatibilis fogás. Válogassatok kedvetekre!

Az elmúlt hetek 40 fokot is meghaladó brutálisan forró napjai után most végre fellélegezhetünk és talán nem fogunk 3 liter vizet veszíteni, ha begyújtunk a sütőnek. Persze most is igyekeztünk a szezonalitást szem előtt tartani, de a korábbi hétvégékkel ellentétben most picit visszaveszünk a sütés-főzés nélküli receptekből. Ha nem tudjátok, hogy mit főzzetek a hétvégén, akkor nincs más dolgotok, mint végigfutni a következő válogatásunkon. Ha nem is találjátok meg a fogatokra valót, gondolatébresztőnek biztosan jó lesz.

MENNYEI PARADICSOMOS HÚSGOMBÓC >>> 

 

PULYKAMELL SÖRBUNDÁBAN TÖKFŐZELÉKKEL >>> 

 

RAKOTT ZÖLDBAB DARÁLT HÚSSAL>>> 

 

BROKKOLIS CSIRKECURRY SZÍNES QUINOASALÁTÁVAL >>> 

 

SPENÓTOS-RICOTTÁS TÉSZTAKAGYLÓK >>> 

 

AJVÁRBAN PÁCOLT PULYKANYÁRS RETEKTZATZIKIVEL >>> 

 

SAJTOS-CUKKINIS LASAGNE >>> 

 

SERPENYŐS CSIRKEMELL SÜLTCUKKINI-SALÁTÁVAL >>> 

 

CUKKINIS PARADICSOM-KRÉMLEVES >>> 

 

KRÉMES SPENÓTOS RAKOTT KRUMPLI >>> 

 

VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>> 

 

PARADICSOMOS KRUMPLI KOLBÁSSZAL >>> 

 

JOGHURTOS KOVÁSZOSUBORKA-LEVES >>>

 

CSŐBEN SÜLT KARFIOL EXTRA KRÉMESEN >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek