
recept
Bonyolult
Zserbógolyó
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés: 1. A barackokat meglocsoljuk az alkohollal és a vízzel, és állni hagyjuk kb. 1 órán át.
2. Húsdarálóval megdaráljuk az aszalt barackokat, majd hozzáadjuk az összes többi hozzávalót úgy, hogy gyúrható legyen a massza.
3. A masszából pici golyókat formázunk, majd betesszük a hűtőbe őket, hogy könnyebb legyen a csokiban megforgatni.
4. A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd hozzáadjuk az olajat, hogy ha megszilárdul, fényesebb maradjon. A golyókat megmártjuk a csokiban.
Megjegyzés
A narancslikőrt narancslével is lehet helyettesíteni. Én a barackot apróra össze szoktam vágni, nem darálom, de turmixban is lehet darabolni. Én vendégségben ettem ilyet először, aztán én is kipróbáltam. Szerintem nagyon finom!!!!
A receptet és a fotót Valodititok küldte. Köszönjük!
















